Понеділок, 25.11.2024, 04:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Березнегуватський ЗЗСО І-ІІ ступенів №2

Меню сайту
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


20:04
Наказ про затвердження протиепідемічних заходів під час карантину

НАКАЗ № 44

 

Від 14  серпня 2020  року

Про затвердження протиепідемічних заходів

 під час освітнього процесу на період карантину

 

    Відповідно до статті 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», на виконання пункту 17 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та з запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», на виконання постанови МОЗ від 22.08.2020 № 50

з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) у навчальному 2020-2021 році,

НАКАЗУЮ:

1. Відповідальність за організацію та виконання протиепідемічних заходів  під час освітнього процесу покласти на заступника директора з освітнього процесу Юхименко Т.В.

2.Відповідальній особі за організацію та виконання протиепідемічних заходів забезпечити:

  • щоденний контроль за виконанням заходів;
  • проведення роз'яснювальної роботи з педагогічними працівниками закладу щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби (СОVID-19) серед персоналу або здобувачів освіти;
  • розробку алгоритмів дій на випадок надзвичайної ситуації, пов'язаною з реєстрацією випадків захворювання на коронавірусну хворобу (СОVID-19) серед здобувачів освіти та працівників закладу освіти;
  • недопущення до роботи педагогічного персоналу, визначеного таким, який потребує самоізоляції відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров'я;
  • проведення інструктажу для  педагогічних працівників щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції (СОVID-19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів.
  •  розроблення маршруту руху здобувачів освіти (залучаються всі можливі входи в приміщення закладу) та складання графіку, за яким відбувається допуск здобувачів освіти до закладу.

3. Допуск до роботи персоналу закладів освіти здійснювати за умови використання засобів індивідуального захисту , після проведення термометрії безконтактним термометром.

У разі виявлення співробітника з підвищеною температурою тіла понад 37,2 °C або із ознаками гострого респіраторного захворювання. такий співробітник не допускається до роботи з рекомендаціями звернутись за медичною допомогою до сімейного лікаря.

При появі підвищеної температури тіла понад 37,2 °C або ознак гострого респіраторного захворювання вдома, співробітник повідомляє свого безпосереднього керівника та не виходить на роботу, одночасно звертаючись за медичною допомогою.

4. Класним керівники 1-9 класів:

 4.1.Перед початком занять проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби на визначеній та закріпленій за ними території;

4.2. Перед початком занять здійснити первинну обробку рук вихованців антисептиками;

4.3.Слідкувати за дотриманням маскового  режиму учасниками освітнього процесу 5-9 класів під час перерв;

4.4.Слідкувати за провітрюванням класних кімнат після кожного уроку;

4.5. Провести первинний інструктаж з вихованцями щодо дотримання  протиепідемічних заходів;

4.6. Провести роз’яснювальну роботу серед батьків класу.

4.7. Ознайомити учнів з новим графіком прийому їжі в шкільній їдальні, здійснити персональний контроль за поведінкою учнів та дотриманням заходів гігієни в шкільній їдальні;

4.8. Обмежити спілкування та контактування учнів свого класу з учнями інших класів;

4.9. Донести учням важливість  миття рук з милом, що є основним заходом гігієни учнів в закладі;

4.10. Вести контроль за індивідуальним питним режимом.

5. Затвердити графік харчування учнів в шкільній їдальні ( додаток№1).

6. Ухтік Н.К.., відповідальній за харчування учнів закладу :

6.1.  Забезпечити відстань між столами не менше 1,5 м та розміщення за столом не більше 4-х осіб.

6.2.Слідкувати за дотриманням працівниками харчоблоку правил особистої гігієни;

6.3. З працівниками харчоблоку  провести навчання щодо одягання, використання, зняття засобів індивідуального захисту, їх утилізації, забезпечити контроль за виконанням цих вимог.

6.4. Організувати накриття столів для прийому їжі, без залучення учнів.

6.5. Забезпечити  працівників їдальні засобами індивідуального захисту: захисною маскою, захисними окулярами ,одноразовими рукавичками.

6.6. Здійснювати проведення термометрії працівникам ЗЗСО щоденно.

7. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Директор ЗЗСО                                  Г.ТАЦЬКА

Переглядів: 218 | Додав: director2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz