П`ятниця, 26.04.2024, 13:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Березнегуватський ЗЗСО І-ІІ ступенів №2

Меню сайту
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:20
Методична декада "Творчість. Здобутки. Пошук"

У Березнегуватській ЗОШ І-ІІ ступенів №2 в період з 11 лютого по 22 лютого 2019 року пройшла методична декада "Творчість. Здобутки. Пошук" під гаслом "Вчитель постійно вдоконалюється".

Даний методичний захід проводився з метою підвищення професійної компетентності, методичного і наукового рівня педагогів; обміну досвідом; збагачення новими, прогресивними методами та технологіями навчання; удосконалення навичок самоосвітньої роботи.

    Всі вчителі школи  прийняли активну участь в проведенні методичної декади. Протягом двох тижнів у школі панувала атмосфера зацікавленості, відповідальності та доброзичливості.

    Під час проведення відкритих уроків вчителі продемонстрували глибокі знання матеріалу з навчальних дисциплін, що вони викладають, розуміння змісту і вимог навчальних програм та місця даного уроку у системі вивчення предмета, знання методики викладання тієї чи іншої галузі знань, володіння методами організації освітнього процесу.

   На уроках  учителі використовували як традиційні методи й форми роботи: фронтальне опитування, бесіда, розповідь, робота з підручниками, ілюстраціями, демонстрація, показ, практичні завдання, диференційовані завдання, так і інноваційні: «мозковий штурм», «асоціативний кущ», проблемна ситуація, робота в парах і у групах, взаємоперевірка, дискусія, ситуаційно-рольові ігри, дослідження, тренінги, рефлексія  тощо. Як правило, під час проведення уроків, всі ці форми і методи роботи чергувалися, вміло поєднувалися, що забезпечило успішне виконання завдань уроку, формування предметних і ключових компетентностей учнів.

     Вчителі відповідально поставилися до підготовки уроків, добирали змістовний науковий, в тому числі додатковий матеріал з різних джерел, значну кількість наочних, звукових, відео- та кіно матеріалів; виготовляли до уроків достатню кількість роздаткового матеріалу, планували роботу з довідковою літературою, з метою кращого засвоєння навчального матеріалу та активізації  пізнавальної діяльності учнів, формування у дітей бажання вчитися впродовж життя.

Варто також відзначити демократичний стиль спілкування і взаємин, атмосферу порозуміння між усіма учасниками освітнього процесу – сприятливі психологічні умови для досягнення позитивних результатів у процесі навчання і виховання учнів.

Переглядів: 305 | Додав: director2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz