Четвер, 18.04.2024, 08:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Березнегуватський ЗЗСО І-ІІ ступенів №2

Меню сайту
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:08
Тиждень природознавства

    Відповідно до річного плану роботи школи та з метою розширення знань дітей про природу, формування цілісної природничо - наукової картини світу, що охоплює систему знань, уявлень про закономірності у природі та місце людини в ній, з метою стимулювання допитливості дітей з 27.11. по 01.12.2017 року був проведений Тиждень природознавства для учнів 1-4 класів. Даний тиждень пройшов під девізом «Рибі- вода, птиці- повітря, звіру-ліс, степ, гори, а людині потрібна Батьківщина і охороняти природу, означає охороняти Батьківщину» М.М. Пришвін.

   Тиждень проводився відповідно до затвердженого плану роботи, його підготували та провели вчителі початкових класів та вихователі ГПД. В понеділок Юрченко Л.П. провела лінійку  «Збережемо красу природи», метою якої було розширення уявлення дітей про проблеми охорони природи, про згубні наслідки господарської діяльності людини для навколишнього середовища, про шляхи збереження природних багатств і правила поведінки в природі. Учні читали вірші, виробили єдині правила поведінки в природі, все супроводжувалося мультимедійною презентацією з неймовірно гарними краєвидами природи. У вівторок класні керівники провели годину інформування  «Природа і ми» та Пилюга І.Я. екологічну гру «Ми природу дуже любимо і друзями їй будемо», метою якої було виховання почуття доброти, любові та бережливого ставлення до природи. Учні об’єдналися у три команди і позмагалися у десятьох конкурсах, які носили пізнавально - розвивальний характер. В кінці гри ведучі оголосили «Охоронну грамоту» природи.  Конкурсно – розважальну гру «Дивосвіт природи» провела вихователь ГПД Юхименко Т.В. , щоб розвинути уяву, мислення, пам'ять дітей, виховати турботливе ставлення до природи, прищепити вміння культурно поводитись у природі. Були проведені дуже цікаві конкурси між плем’ями «Ягуарів» та «Пінгвінів». Панкратьєва – Чередник Н.Г. провела відкриту годину спілкування «Ми всі господарі природи, тож збережемо її вроду», учні першого класу з хвилюванням та розумінням говорили про красу нашої планети Земля, про її жителів та про  збереження матінки Землі від екологічного лиха.

 Протягом тижня на коридорі школи була організована виставка малюнків «Веселкові барви природи Березнегуватщини» та виставка поробок з природничого матеріалу. Інсценізацію української казки «Рукавичка» показали учні другого класу, вихователь ГПД учнів 1-2 класів Безродня О.О. провела цікаве заняття «Світ птахів». В п’ятницю були підведені підсумки та нагороджено переможців.

 Вся проведена робота Тижня  природознавства в початковій школі відзначалася належною підготовкою, вибором цікавих та змістовних форм роботи, сприяла поглибленню знань учнів з даного предмету, формуванню  в учнів соціальної активності, відповідальності та екологічної свідомості задля збереження й захисту довкілля.

Переглядів: 377 | Додав: director2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz