Четвер, 18.04.2024, 23:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Березнегуватський ЗЗСО І-ІІ ступенів №2

Меню сайту
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:58
14 Жовтня - День Захисника України

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, формуванню патріотично зрілої особистості в школі були організовані  і проведені слідуючі заходи: козацькі забави «Повій, вітре, із степів, дай нам силу козаків», загальношкільне свято «Воїнам світла, воїнам добра».

Щоб перевірити знання учнів початкової школи про історію доби козаччини, Юрченко Л.П. провела захід, де учні познайомилися з історією козацтва, з традиціями, із звичаями, з побутом козаків. Вчитель  намагався донести учням,що козак- не той, хто одягнений у вишиванку й шаровари. Козак-це передовсім воїн за духом,і воюватиме він тільки за честь, свободу, а шляхетність, мудрість, відвага- три основні прикмети козака. Учні зачитали заповіді козаків і, розділившись у дві команди «Крутивус» та «Вернигора»,розпочали змагання,де мали можливість спробувати силу, спритність, ловкість.

Гуржій А.І. з учнями 6 класу підготували для учнів 5-9 класів свято до Дня захисника України,яке пройшло у формі літературно- музичної композиції з використанням мультимедійної презентації. Учні 6 класу під час свого виступу показали любов та повагу до захисників Батьківщини, до ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій в гарячих точках нашої планети, воїнів АТО.  На початку свого виступу розповіли про день 14 жовтня,в який весь християнський світ з глибокою любов’ю , вдячністю і надією славить Пресвяту Богородицю, яка була символом і покровителькою всієї України.

Учні помандрували козацькими стежками, розповіли про безстрашні подвиги наших пращурів; з глибокою вдячністю згадали захисників Батьківщини, які звільняли Україну від фашистської нечисті. Гіркою сторінкою їхнього виступу була розповідь про мужніх воїнів, що зі зброєю в руках захищають східний кордон України, про лікарів, які виривають поранених в АТО з лап смерті, ставлять їх на ноги, про волонтерів, на плечах яких тримається забезпечення нашої армії продуктами, обмундируванням, медикаментами.

Всі присутні на святі на знак вшанування світлої пам’яті тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя, схилили голови і вшанували їх хвилиною мовчання .

Переглядів: 432 | Додав: director2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz